Шахиди, копие на американските апарати, отново атакуваха Одеса   Украинският посланик в

...
Шахиди, копие на американските апарати, отново атакуваха Одеса
 
Украинският посланик в
Коментари Харесай

САЩ и Израел снабдяват Украйна със страшно оръжие срещу иран...

" Шахиди ", копие на американските апарати, още веднъж нападнаха Одеса

 

Украинският дипломат в Израел Евгений Корнийчук е съобщил, че украинската войска получава от Съединени американски щати средства за битка с иранските дронове камикадзе, осведоми украинското издание " Фокус ".

Според Корнийчук иранските безпилотни апарати са копие на американските, които бяха свалени от Иран на сирийска територия. Иран е основал много тъкмо копие, основано на тях.



На въпроса дали Израел може да помогне на Украйна в битката с баражиращите дронове, Корнийчук дава отговор по следния метод:

 

" Разбира се, израелската индустрия, работеща в този бранш, в действителност е напълно взаимна с компании от Съединени американски щати. И съгласно моята информация към този момент получаваме от Съединени американски щати това, от което се нуждаем. Отново не без единодушието на Израел. "

Той също по този начин прибавя, че нормално при предаване на оръжия с патентовани разработки се изисква позволение от разработчиците за прехвърлянето им. В този случай Израел дава позволение за предаването на израелско-американски планове.

Според Корнийчук предостанянето на средства за битка с дроновете-камикадзе е една от най-големите промени в израелската политика. Това е реализирано с помощта на непрекъснатия напън върху управляващите от страна на украинската дипломация.

Междувременно, дронове " Геран-2 " са нанесли удар по Одеса, като са поразили инфраструктурен обект, осведомят международните издания.

Оперативното командване на украинските въоръжени сили " Юг " оповестява, че са свалени три безпилотни апарата, само че изказванието е опровергано от ръководителя на Одеска област Максим Марченко:

" През нощта врагът нападна Одеска област с дронове камикадзе - обект от инфраструктурата е опустошен. За благополучие нямаше жертви. Един дрон е свален от нашата противовъздушна защита. В момента военните експерти преглеждат останките от свалени ирански дронове, с цел да обезпечат по-ефективна система за противопоставяне. "

Бойците от съветската група " О " не престават да удържат защитата на Лиман. Разузнавачите от групата съумяват да открият и унищожат опорен пункт на украинските бойци благодарение на артилерия.

Ударът унищожава и няколко автомобила, пренасящи муниции и гориво-смазочни материали, като провокира огромен пожар.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР